Кариери

УНИКА като работодател

Нашите инициативи и активности

Назад

12 септември 2022

Служители на UNIQA засадиха хиляди дървета

1
Служители на UNIQA от държавите от SEE региона, който се състои от Босна и Херцеговина, България, Сърбия, Хърватия и Черна гора, се включиха в първата съвместна инициатива за опазване на околната среда, в която живеят и работят, като засадиха по едно дръвче за всеки от 1700-те служители в региона и още 2500 фиданки за всички хора в местната общност.
Служителите на UNIQA България се включиха в инициативата, като се присъединиха към останалите си колеги от страните в SEE региона, засаждайки 2100 фиданки дъб в местност до село Телиш, област Плевен, като част от съвместна инициатива с подкрепата на фондацията Гората БГ. 
Социално отговорната инициатива за залесяване е вдъхновена от общите ценности и култура, споделяни от всички служители, и следва стратегията „UNIQA 3.0 – Засаждаме бъдеще“ с фокус върху инвестиране в общността, устойчиво развитие и насърчаване на опазването на околната среда. В същото време той символизира успешно бъдеще, растеж и дългосрочни инвестиции в региона на Югоизточна Европа, който съставлява третата по големина група компании в UNIQA International.
УНИКА има 200 години опит в застраховането. Оперира на 18 пазара и предоставя услуги на повече от 16 милиона клиенти. В съответствие с общото мото „Живеем по-добре заедно“ и бизнес стратегия, УНИКА ще инициира различни социално отговорни дейности за опазване на околната среда и подобряване на условията на живот в общностите, в които оперира.

Искаш да разбереш повече за продуктите ни? Свържи се с нас.

Нашият екип от специалисти ще ти помогне да:
 • success-lg

  Разберeш нашите планове и предимства

 • success-lg

  Получиш индивидуално предложение

 • success-lg

  Насрочиш лична среща

 • success-lg

  Избереш правилната услуга за теб

Обади ни се на 0700 111 50 или на (+359) 8850 111 50

0700 111 50 (+359) 8850 111 50Офиси на УНИКА

Личните ти данни ще бъдат използвани единствено с цел да предоставим допълнителна информация относно продуктите на УНИКА.

Бързи връзки

Индивидуални клиенти

Здраве и ЖивотИмуществоАвтомобилни ЗастраховкиПътуванеКомбинирани Застраховки

© УНИКА България

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30

За нас

За насКариериФинансова информацияМениджърски екипНовиниБлог

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30


© УНИКА България