Условия за ползване на сайта

Настоящият сайт (www.uniqa.bg) се поддържа от ЗК „УНИКА“ АД и ЗК „УНИКА Живот“ АД, наричани по-надолу заедно и всяко едно от тях УНИКА.

УНИКА е положила всички разумни усилия, за да осигури коректността, актуалността и пълнотата на информацията, публикувана в този сайт. Въпреки това, УНИКА не поема гаранция за верността, пълнотата, навременността или безпроблемния достъп до информацията, публикувана на този сайт или за използваните източници на информация и изрично заявява, че не носи никаква отговорност за грешки или пропуски в сайта www.uniqa.bg.

Съдържанието на настоящия сайт не представлява и по никакъв начин не може да се тълкува като финансов, правен, инвестиционен или друг съвет, предложение или покана за извършване на инвестиционни, застрахователни или други сделки и УНИКА в никакъв случай не носи отговорност за каквато и да е употреба на сайта от посетителите/потребителите, които действат по своя собствена воля.
Информацията, документите и услугите, съдържащи се в сайтове, към които настоящият сайт препраща или предлага хипервръзки, не са проверявани и анализирани от УНИКА и УНИКА по никакъв начин не гарантира тяхната точност, пълнота и/или достъпност.

Гугъл Анализ
Този сайт ползва Гугъл Анализ („Google Analytics“)  — услуга за уеб анализ, предоставяна от Google Inc. („Google“), с оглед да се подпомогне анализа на използването на сайта. За тази цел Google Analytics използва „бисквитки“ — текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър. Получената чрез тези файлове информация относно начина Ви на ползване на сайта — стандартна информация за регистрация в интернет (вкл. Вашия IP адрес) и информация за поведението на посетителите в анонимна форма, се предоставя на Google и се съхранява от него, включително на сървъри в САЩ. Google използва тази информация съгласно условията за ползване на Google Analytics, за да прави оценка на начините на ползване на сайта и да състави доклад до УНИКА относно дейностите, извършвани на сайта.
Google може да предоставя на трети страни информацията, събрана чрез Google Analytics, когато това се изисква от закона или когато тези трети страни обработват информацията от името на Google. Съгласно условията за ползване на Google Analytics, Вашият IP адрес няма да бъде свързван от Google с никакви други данни, с които Google разполага. Имате право да откажете ползването на „бисквитки“ на Google Analytics, като изтеглите и инсталирате приложението Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Приложението се свързва с Google Analytics JavaScript (ga.js), за да посочи, че информацията относно посещението на уебсайта следва да не се изпраща на Google Analytics; обръщаме Ви внимание, че по този начин, в дадени случаи няма да можете да използвате всички функции на сайта в пълния им обхват. Чрез използването на настоящия сайт, Вие давате съгласието си събраните за Вас данни да бъдат обработвани от Google по описания по-горе начин и за назованата преди това цел.

УНИКА си запазва правото по всяко време без предизвестие да извършва промени в съдържанието на сайта и по-специално да променя настоящото съдържание, изцяло или частично, и да добави ново такова.

Искаш да разбереш повече за продуктите ни? Свържи се с нас.

Нашият екип от специалисти ще ти помогне да:
 • success-lg

  Разберeш нашите планове и предимства

 • success-lg

  Получиш индивидуално предложение

 • success-lg

  Насрочиш лична среща

 • success-lg

  Избереш правилната услуга за теб

Обади ни се на 0700 111 50 или на (+359) 8850 111 50

0700 111 50 (+359) 8850 111 50Офиси на УНИКА

Личните ти данни ще бъдат използвани единствено с цел да предоставим допълнителна информация относно продуктите на УНИКА.

Бързи връзки

Индивидуални клиенти

Здраве и ЖивотИмуществоАвтомобилни ЗастраховкиПътуванеКомбинирани Застраховки

© УНИКА България

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30

За нас

За насКариериФинансова информацияМениджърски екипНовиниБлог

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30


© УНИКА България