background image for Система за подаване на сигнали

Система за подаване на сигнали

Системата представлява анонимен инструмент, чрез който вие - нашите клиенти, служители и бизнес партньори можете да ни информирате относно сериозни нарушения на действащите закони и/или други нормативни изисквания, като по този начин ни помагате да ги разкриваме.

Чрез система за подаване на сигнали може да ни информирате за сериозни нормативни нарушения, като злоупотреба с вътрешна информация, пазарна злоупотреба, корупция, измама, изпиране на пари, незаконно присвояване на средства и други финансови престъпления. Въпроси като тормоз, неудовлетвореност от заплащане, кражба на работното място или други нарушения на трудовата дисциплина не следва да се докладват тук. Компанията ни предоставя други канали и процедури за докладване на подобни нередности. Въпроси, които не са свързани със ЗК УНИКА АД или ЗК УНИКА Живот АД не следва да се докладват тук, а пред съответните държавни органи. 

За какво можеш да подадеш сигнал


Сигнализирай ни за всякакви сериозни нарушения, които са свързани със ЗК УНИКА АД или ЗК УНИКА Живот АД като например: ако си станал жертва или свидетел на подкуп, изнудване, злоупотреба, кражба, счетоводни нередности и др.

Осигури твоята анонимност


  • Не използвай компютър, осигурен от работодателя, когато подаваш сигнал за нарушение
  • Не използвай върешната мрежа/интранет на работодател
  • Не посочвай твои собствени лични данни

Създай си пощенска кутия


При сигнал за нарушение, имаш възможност да посочиш дали можем да се свържем с теб за допълнителни въпроси чрез създаване на сигурна пощенска кутия.

Когато създадеш пощенска кутия, ще получиш номер на случая и ще си избереш парола. Чрез тях можеш да влизаш в пощенската кутия, за да проверяваш дали не са получени допълнителни запитвания или въпроси по изпратения сигнал.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...