Назад

19 декември 2022

Инициативи

UNIQA дари 16 000 евро на SOS Детски селища в SEE региона

Ivana%20Dimova%20UNIQA%20Bulgaria%20and%20Sonja%20Zhivkova%20SOS%20Kinder%20villages%20Bulgaria
В обща благотворителна инициатива, групата от държави, която оформя UNIQA SEE региона, състоящ се от Босна и Херцеговина, България, Сърбия, Хърватия и Черна гора, дари 16 хиляди евро на SOS Детски селища и други организации в региона, които се грижат за деца, израстващи без грижата и подкрепата, от която се нуждаят. 

С тази социално отговорна инициатива застрахователната компания UNIQA продължава традицията да инвестира в общността, предоставяйки подкрепа на най-малките, които се нуждаят от помощ, като същевременно изтъква важността на съпричастността и състраданието към децата, които живеят без родителска грижа. Залагайки на стратегията  "UNIQA 3.0 - Seeding the Future", в която грижата за обществото е сред водещите бизнес принципи, UNIQA се стреми да влияе позитивно на заобикалящата среда с нейните дейности и да подобри средата, в която живеем. 

За да направим щастливи децата, които за нещастие не могат да прекарат празниците с техните семейства, и за да направим поне малко по-светли и магически тези моменти от годината занапред, инициативата беше подкрепена и от служителите на UNIQA. В духа на Дядо Коледа, те подариха на децата от селищата подаръци – книги, настолни и развиващи игри, играчки и други.

UNIQA България дари сумата от 5000 лева, както и подаръци, подготвени от служителите, за децата на SOS Детски селища България. С тези подаръци ще дарим щастие и коледно настроение на децата, а с паричните средства ще бъдат подобрени условията, в които те живеят. 

В съответствие с ценностите, които UNIQA подкрепя, служителите на компанията вярват в солидарността към най-чувствителните социални групи, което показват с техните действия и подхождат отговорно към благотворителните инициативи в желанието да създадат по-добра и по-човешка среда за живот. Грижата за обществото е един от водещите принципи на UNIQA и компанията ще продължи да реализира различни социално отговорни инициативи, с които се стреми да подобри средата, в която живеем. 


Искаш да разбереш повече за продуктите ни? Свържи се с нас.

Нашият екип от специалисти ще ти помогне да:
 • success-lg

  Разберeш нашите планове и предимства

 • success-lg

  Получиш индивидуално предложение

 • success-lg

  Насрочиш лична среща

 • success-lg

  Избереш правилната услуга за теб

Обади ни се на 0700 111 50 или на (+359) 8850 111 50

0700 111 50 (+359) 8850 111 50Офиси на УНИКА

Личните ти данни ще бъдат използвани единствено с цел да предоставим допълнителна информация относно продуктите на УНИКА.

Бързи връзки

Индивидуални клиенти

Здраве и ЖивотИмуществоАвтомобилни ЗастраховкиПътуванеКомбинирани Застраховки

© УНИКА България

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30

За нас

За насКариериФинансова информацияМениджърски екипНовиниБлог

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30


© УНИКА България