background image for Новини

ЗК „УНИКА“ АД  въведе три точки за огледи с удължено работно време в гр. София заради щетите от градушката


09 Юли 2014


  • Срокът за деклариране на претенциите към ЗК „УНИКА“ АД, които са вследствие на градушката в град София се удължава до края на месец юли т.г.
  • Клиентите могат да регистрират претенция най-бързо като попълнят онлайн форма за уведомление на сайта на компанията в секция „Обслужване“.
  • Застрахователна компания „УНИКА“ АД  въведе удължено работно време до 19:00 ч. на Центъра за огледи на ул. „Самоков" №60, гр. София до петък (11.07.2014 г.) включително. Откриват се още две извънредни точки за огледи в офисите на УНИКА , намиращи се на ул. „Юнак" № 11-13 и на ул. „Искър" №8 в София, които ще работят също с удължено работно време до 19:00 часа до края на тази седмица.

Застрахователна компания „УНИКА“ АД въведе удължено работно време до 19:00 ч. на Центъра за огледи на ул. „Самоков" №60, гр. София до петък (11.07.2014 г.) включително. Откриват се още две извънредни точки за огледи в офисите на УНИКА , намиращи се на ул. „Юнак" № 11-13 и на ул. „Искър" №8 в София, които ще работят също с удължено работно време до 19:00 часа до края на тази седмица.

Срокът за деклариране на претенциите към ЗК „УНИКА“ АД, които са вследствие на градушката в град София се удължава до края на месец юли т.г. За тези претенции „УНИКА“ АД няма да изисква документ от Националния Институт по Метеорология и Хидрология.

На националния номер за клиенти на УНИКА 0700 111 50 може да се получи пълна информация и съдействие за регистриране на претенции за обезщетения. Клиентите могат да регистрират претенция най-бързо като попълнят онлайн форма за уведомление на сайта на компанията в секция „Обслужване“, на следния линк: www.uniqa.bg/home/03_service/03_claims/

Претенции по застраховки за недвижимо имущество, свързани с повредени стъклопакети ще бъдат обработвани експресно срещу предоставяне на снимки и описание на увреждането. Обаждайки се на тел. 0700 111 50, клиентите със застраховки „У Дома и Щастлив“, „Бизнес План“ или „Бизнес План Компакт“ могат да се възползват и от услугата за експресно одобрение по телефона и изплащане на обезщетението в рамките на 24 часа от регистрирането на претенцията, когато претенциите отговарят на зададени критерии и са в размер до 1000 лева.  


УНИКА

ЗК „УНИКА” АД и ЗК „УНИКА Живот” АД са част от международната група „УНИКА” (UNIQA Insurance Group AG). УНИКА Груп е една от водещите Insurance Group AG застрахователни групи на основните си пазари в Австрия и Централна и Източна Европа. 22 000 служители и ексклузивни търговски партньори обслужват около 9.3 милиона клиенти на УНИКА в 19 страни. УНИКА е втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял около 22 процента. УНИКА е представена в 15 страни от региона на Централна и Източна Европа: Албания, Босна и Херцеговина, България, Косово, Македония, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Унгария, Украйна, Хърватска, Черна Гора и Чешката Република. Освен това в състава на УНИКА Груп влизат и застрахователни компании от Италия, Швейцария и Лихтенщайн.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...