background image for Новини

Застраховка при пътуване в чужбина – спокойно планиране на почивката


18 Юни 2021


Застраховка при пътуване в чужбина –  спокойно планиране на почивката

С настъпване на летния сезон все повече хора търсят сигурност за своите пътувания извън страната. Независимо от доброто планиране, винаги съществува и риск от непредвидени събития, които могат да доведат след себе си и непредвидени разходи. Подобни неприятни изненади могат да бъдат облекчени с избор на подходяща „Застраховка при пътуване в чужбина“. С този застрахователен продукт клиентите си осигуряват спокойствие в случаи на неочаквани разходи за болнично и/или извънболнично лечение при възникнали неотложни медицински състояния в чужбина и спешна стоматологична помощ.

Освен това могат да надградят застраховката и да получат възстановяване на разходи и при отложени или прекъснати пътувания, загуба или забавяне на личен багаж, загуба на лични документи, правна помощ, спасителни разноски и други.

„Застраховка при пътуване в чужбина“ на компания УНИКА покрива и медицински разходи, свързани с болнично и/или извънболнично лечение и в случаи на Covid-19, включително и разходи за медикаменти. Риск, който нерядко е изключен от покритията на други аналогични продукти.

Застрахователното покритие за Covid-19  не се заплаща допълнително и е част от основния пакет на продукта.      

Всичко за възможностите на застрахователния продукт можете да прочетете на https://bg.uniqa-pure.com/bg/travel-insurance.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...