background image for Новини

Уведомление относно промени в Кодекса за застраховането


25 Януари 2019


Уведомление относно промени в Кодекса за застраховането

От 07.12.2018 г. влязоха в сила промени в Кодекса за застраховане, които въвеждат изискванията на Директивата за разпространение на застрахователни продукти в местното законодателство.

С цел да получите по-голяма сигурност при избора на застрахователен продукт и да вземете информирано решение, УНИКА България публикува на официалния си сайт Информационен документ за всеки застрахователен продукт, в който по унифициран начин се представят неговите основни характеристики.

Информационен документ за застрахователен продукт можете да откриете в раздела за съответния продукт или в раздел Информационни документи. Имате право да получите този документ и на хартиен носител достатъчно време преди сключване на застрахователния договор, така че да можете да вземете информирано решение за продукта.

В основата на работата ни в УНИКА България стои отговорното отношение към клиентите ни. Промените в Кодекса за застраховане са още една възможност да отговорим на Вашите очаквания и да оправдаем доверието Ви към нас.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...