background image for Новини

УНИКА България подари детска застраховка на четиризнаците от Русе


20 Септември 2013


УНИКА България подари детска застраховка на четиризнаците от Русе. В рамките на проекта си “Бъдеще за децата на България” компанията връчи полиците на многодетните родители. Първата година от застраховката се поема изцяло от застрахователното дружество.

Компанията стартира “Бъдеще за децата на България” в началото на 2011 г., като подаряваше първата годишна вноска от детската застраховка „УНИКА Генерация” на всички деца, родени в страната през годината. ЗК "УНИКА Живот" АД развива активно проекта от 2011-та до днес. Застрахователят подарява първата вноска при сключване на детска застраховка за всички деца родени в България и през настоящата година.

„Радваме се, че имаме възможност да помогнем за един добър старт в живота на новородените четиризнаци на семейство Ахмедови. За УНИКА е важно да бъде близо до хората и да откликва на нуждите им. Желаем на Бенит, Севи, Енис и Ранис едно много щастливо детство.”, заяви Николай Генчев, главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Детската застраховка, предлагана от компанията, дава възможност за неусетно спестяване на натрупване на достатъчно голяма сума, която да се предостави на детето, когато е най-необходимо – при навършване на пълнолетие. „УНИКА Генерация” гарантира изплащане на застрахователната сума при навършване на 18 години, както и на допълнителната доходност, натрупана през годините.

Корпоративната социална отговорност е неразделна част от дългосрочната стратегия за развитие на УНИКА България. Компанията е спонсор на семейство в SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ. С кампанията „КАСКО ШАНС” застрахователната дружество подари шофьорски курсове за младежи от SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ. През изминалата година компанията реализира кампания „Бъди отговорен – подай ръка“ за имуществени застраховки „У Дома и Щастлив“ в помощ на пострадалите от бедствия и катастрофи. Отговорността на застрахователната компанията пред обществеността е осъзнат стратегически приоритет за целия екип и е отличителна черта на бизнес подхода на УНИКА България.  


УНИКА България

УНИКА е сред най-динамично развиващите се компании на българския застрахователен пазар. През 2012 г. записахме годишна сума на брутните премийни приходи в размер на 108.1 млн. лева и реализирахме 2.9 млн. лева печалба общо за двете български застрахователни дружества ЗК ”УНИКА” АД и ЗК ”УНИКА Живот” АД. Към 31.12.2012 г. комбинираният пазарен дял за двете дружества е близо 7%. УНИКА България предоставя на своите клиенти иновативни висококачествени продукти и съответното високо професионално ниво на обслужване чрез разгърната мрежа от над 120 точки на продажба в цялата страна, както и чрез застрахователни брокери и агенти.

УНИКА ГРУП

УНИКА Груп е една от водещите застрахователни групи на основните си пазари в Австрия и Централна и Източна Европа. 22 000 служители и ексклузивни партньори обслужват 8.7 милиона клиенти на УНИКА в 20 страни. С UNIQA и Raiffeisen Insurance, ние притежаваме два силни бранда, които предоставят много добра база за нашия по-нататъшен растеж. Ние сме втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял около 22%. Ние работим в 16 страни от региона на Централна и Източна Европа: Албания, Босна и Херцеговина, България, Косово, Македония, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, Унгария, Украйна, Хърватска, Черна Гора и Чешката Република. Освен това УНИКА Груп също така извършва застрахователна дейност в Италия, Швейцария и Лихтенщайн.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...