background image for Новини

УНИКА България реализира 36% ръст на полиците за домашно имущество в периода на кампанията си "Бъди отговорен, подай ръка"


25 Март 2013


УНИКА България реализира 36% ръст в броя на полиците за домашно имущество в периода на кампанията си „Бъди отговорен, подай ръка” спрямо същия период на м.г. Тя се проведе от 12.11.2012 до 28.02.2013 г.

В рамките на инициативата застрахователната компания заделяше средства при всяка закупена имуществена застраховка „У Дома и Щастлив”. Общата заделена сума УНИКА дари на Фонда за подпомагане на пострадали при бедствия, аварии и катастрофи на Български Червен кръст.

„Искахме да накараме хората да мислят по-отговорно и да гледат напред в бъдещето с грижа за дома и имуществото си. Резултатите от кампанията показват, че успяхме. За разликата от общата тенденция на пазара за спад в имущественото застраховане, УНИКА продължава да реализира успехи. Вярвам, че причината за това е, че сме фокусирани върху интереса на клиентите и разработването на атрактивни продукти за тях. Благодарим на всички, които подкрепиха благотворителната кауза на „Бъди отговорен, подай ръка.”, заявява Николай Генчев, главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Комбинираната полица „У Дома и Щастлив” на ЗК „УНИКА” АД е гъвкав и иновативен продукт, който гарантира солидна застрахователна защита за дома и имуществото на застрахования срещу голям набор от опасности. При застраховка на дома не се изисква опис и оценка на имуществото, каквато е практиката на повечето компании. Към предлаганите пакети за жилищно застраховане, по избор може да се добави и допълнителна защита срещу различни опасности, например срещу щети от токов удар или късо съединение. С една комбинирана полица, освен имуществото си, можете да застраховате срещу злополука и цялото си семейство. УНИКА е единствената компания, която предлага възможността собственикът на имуществото да застрахова и своя домашен любимец. 

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...