background image for Новини

УНИКА връчи награда за принос в приемната грижа


02 Ноември 2017


УНИКА връчи награда за принос в приемната грижа

Иван Ганчев, директор на дирекция „Маркетинг, иновации и обучения“ в УНИКА, връчи отличие в категория „Инвеститор“ на вторите награди за принос в приемната грижа „Спасители на детството“. Отличените са онлайн магазинът Оzоnе.bg в партньорство със сайта “Майко мила” за дарение от 50 раници с учебни пособия и комплекти за първия учебен ден на приемни деца от Видин, Враца и Ловеч. Приз получи и компанията 1bike за инициативата „Колело за смет – за дете велосипед“, с помощта на която повече от 100 деца в приемни семейства от цялата страна получиха рециклирани детски велосипеди. Наградите, организирани от Националната асоциация за приемна грижа, отличават усилията на приемни родители, социални работници, осиновители и родни семейства, лекари, учители, журналисти, общини и други, допринесли за благосъстоянието на изоставените деца.

„Дълбоко вярвам, че независимо колко шумни са децата понякога, качественият критерий за детството е смехът, а количественият – броят на техните усмивки“, заяви Иван Ганчев, директор на дирекция „Маркетинг, иновации и обучения“ в УНИКА.

Церемонията се проведе на 1-ви ноември и събра над 200 гости. На наградите присъстваха заместник-министрите на труда Росица Димитрова и на образованието Таня Михайлова, активни застъпници на каузата от страна на бизнеса и неправителствения сектор.

НАПГ е българска неправителствена организация, която е създадена от приемни родители от цялата страна през 2009 година. Асоциацията защитава интересите на децата в риск и се застъпва за приемните родители и решаването на техните проблеми.

Повече снимки от събитието можете да видите ТУК.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...