background image for Новини

УНИКА България удължава срока за завеждане на щети и облекчава процедурата


06 Юни 2019


УНИКА България удължава срока за завеждане на щети и облекчава процедурата

През последните седмици лошите метеорологични услови нанесоха немалко материални щети. От застрахователна компания УНИКА оценяваме трудното положение, в което се оказаха много хора и полагаме усилия максимално да облекчим нашите клиенти, защото именно техният комфорт и спокойствие е смисълът на дейността ни.

С цел оптимално бързо компенсиране на потърпевшите са ангажирани допълнителни екипи вещи лица, които да извършват огледи на пострадалите райони. По този начин ще се съкрати и времето за разглеждане на претенциите и последващото изплащане на обезщетенията.

Междувременно се удължава и 7-дневният срок за подаване на искове до края на месец юни, като няма да бъдат изисквани документи за събитието. На този етап не може да се изчисли на каква сума ще възлизат платените обезщетения, тъй като все още регистрираме претенции, по които предстои да бъдат направени огледи.

За съжаление, в последните години, все по-често ставаме свидетели на разрушителната сила на природата. През годините УНИКА създаде ясно дефиниран и последователен план за реакция и подкрепа на своите клиенти. Гарантираме, че всеки иск ще бъда разгледан съобразно заложените условия в договорите.

Не можем да застраховаме времето, но можем да застраховаме своите инвестиции и своя труд.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...