background image for Новини

УНИКА България с ново сътрудничество


29 Октомври 2021


УНИКА България с ново сътрудничество

УНИКА България и ЗИРААТ Банк – Клон София обединяват усилия в стремежа си да удовлетворят потребностите на своите клиенти.

Банката ще предлага застрахователни продукти на УНИКА в своите офиси, като партньорството стартира със застраховка за кредитополучателите на ЗИРААТ Банк – Клон София, а в бъдеще портфолиото от продукти ще бъде развито с цел да отговори на нуждите на клиентите.

Застраховка на кредитополучател за обезпечаване на кредитни вноски към ЗИРААТ Банк осигурява финансова стабилност на кредитополучателите, в случай че през срока на кредита настъпят неблагоприятни събития с живота, здравето и трудовата им заетост, които водят до затруднения или невъзможност за обслужване на кредита.

Чрез новото партньорство УНИКА прави поредната стъпка в утвърждаването на клиентски ориентиран подход в застраховането, разширява богатото си портфолио и гарантира комплексното обслужване на своите клиенти.

Информация относно партньорството и предлаганите съвместни продукти можете да намерите на сайта на банката https://www.ziraatbank.bg/, както и на: https://www.uniqa.bg/

За УНИКА:

Застрахователните компании „УНИКА“ АД и „УНИКА Живот“ АД са част от УНИКА Иншурънс Груп - една от водещите застрахователни компании в Австрия и Централна и Източна Европа. Около 20 000 служители и ексклузивни партньори обслужват над 10,1 милиона клиенти в 18 държави. УНИКА е втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял от около 21% и оперира в Централна и Източна Европа в страните: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Косово, Македония, Черна гора, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия и Украйна. Групата UNIQA включва и застрахователни компании в Швейцария и Лихтенщайн. УНИКА България има дългогодишно партньорство и с Райфайзенбанк България и Българо-американска кредитна банка.

За ЗИРААТ Банк:

ЗИРААТ Банк – Клон София стартира дейността си като клон на чуждестранна банка в столицата на България – София, през 1998 г. Понастоящем ЗИРААТ Банк има офиси в още три града на България – Пловдив, Кърджали и Варна.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...