background image for Новини

УНИКА България подпомага родителите на деца със специални нужди


22 Януари 2018


УНИКА България става част от благотворителна кампания в помощ на майки на деца с увреждания в партньорство с Българската асоциация на застрахователните брокери и фондация „Майко мила“.

Застрахователна компания УНИКА България си партнира с Българската асоциация на застрахователните брокери и фондация „Майко мила“ в благотворителна кампания за извършване на безплатни медицински прегледи на родители на деца с увреждания. Целта на инициативата е да предотврати появата на тежки заболявания при майки на деца със специални нужди.

Като социално отговорна застрахователна компания и един от лидерите в здравното застраховане в България, УНИКА България заедно с БАЗБ, фондация „Майко Мила“ и други застрахователи обединяват сили в мащабна национална кампания. Провеждането на безплатните медицински прегледи ще започне през първите месеци на 2018 г. и ще продължи до средата на годината, като партньорите се надяват каузата да постави началото на устойчива инициатива, която дългосрочно да подпомага майките на деца с увреждания.

Набирането на средства ще продължи до 31.01.2018 г. Градовете, в които ще се проведат прегледите, са: Бургас, Варна, Видин, Враца, Горна Оряховица, Добрич, Карлово, Нова Загора, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Севлиево, Силистра, Сливен, София, Нова Загора, Стара Загора, Харманли, Шумен и Ямбол.

Всеки желаещ може да се присъедини към каузата, като изпрати средства на  специално откритата дарителска сметка:

Българска асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ)

Българо-американска кредитна банка

БАНКОВ КОД: BGUSBGSF

IBAN: BG 87BGUS91607005256300

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...