background image for Новини

УНИКА България обявява старт на програмата „УНИКА Академия“ за 2019 година


09 Май 2019


УНИКА България обявява старт на програмата „УНИКА Академия“ за 2019 година

За втора поредна година застрахователна компания УНИКА стартира проекта "УНИКА Академия". Това е платена стажантска програма, ориентирана към професионалните и образователни нужди на младите хора в България. Целта на Академията е да запознае стажантите със спецификите на застрахователния бранш. Да научат как функционира една международна компания и да им даде възможност да изградят своите професионални умения в реална работна среда, а защо не и да продължат развитието си в УНИКА с постоянен трудов договор.

Програмата е с продължителност от 3 до 6 месеца и е изцяло съобразена с натовареността и образователните потребности на студентите. Стажантите имат възможност да кандидатстват в четири отделни профила - продажби, финанси, застраховане и право, в зависимост от индивидуалните си професионални интереси. В процеса на своя стаж студентите ще работят съвместно с няколко екипа и ще се включат в разнообразни проекти на различни дирекции.

"В УНИКА България от години успешно прилагаме доказани международни практики. Една от тях е твърдото ни убеждение, че трябва тясно да си сътрудничим с висшите училища в страната в процеса на развитие на българските студенти. Като работодател, повече от 25 години на българския пазар, вярваме, че едно от най-добрите и сигурни вложения е в образованието, а успешното професионално образование е да срещнеш академичните знания с школата на бизнеса. Да изградиш от един млад и неопитен човек добър професионалист, а защо не и успешен мениджър, е труден процес и за двете страни. Но в УНИКА сме успявали неведнъж, затова продължаваме да инвестираме средства, време и интелектуалния ресурс на нашите директори и ментори в програмата, защото сме сигурни, че амбициозните млади хора го заслужават", коментира Николай Генчев, главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Ако желаеш да бъдеш един от избраните да се включат в "УНИКА Академия" изпрати актуална автобиография на hr@uniqa.bg със заглавие избрания от теб профил. Успех!

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...