background image for Новини

Сключи Планинска застраховка лесно и изцяло онлайн


15 Октомври 2018


Сключи Планинска застраховка лесно и изцяло онлайн

От днес (15 октомври) вече можеш да сключиш и платиш изцяло онлайн Планинска застраховка през сайта на УНИКА България. Възползвай се от разнообразните ни покрития, като към основния задължителен пакет „Стандарт“ предлагаме и две допълнителни покрития „Екстремен спорт или хоби“ и „Спасяване с хеликоптер“. Ако сключиш семейна застраховка (вкл. поне 1 възрастен и 1 дете) или групова застраховка (над 5 души) – получаваш 25% отстъпка от цената.

„Това е един от първите и много успешни застрахователни продукти от портфолиото на компанията и съм истински удовлетворен, че вече се предлага и онлайн, което е показателно за постоянното модернизиране на нашите услуги“, коментира г-н Георги Георгиев, изпълнителен директор на „УНИКА Живот“.

Застраховката е валидна само за територията на Република България и районите, обслужвани от Планинска спасителна служба (ПСС), с която УНИКА България има дългогодишно и ползотворно партньорство. Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да се свържеш с Центъра за обслужване на клиенти (тел. 0700 111 50), който работи денонощно.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...