background image for Новини

Превантивни мерки в УНИКА България по повод разпространението на COVID-19


10 Март 2020


Превантивни мерки в УНИКА България по повод разпространението на COVID-19

Поради установените случаи на COVID-19 (т.нар. Coronavirus) в България и продължаващото му международно разпространение, както и предвид ситуацията на национална грипна епидемия, временно се ограничава достъпът на външни лица в Централно Управление, УНИКА България.

Офисите на УНИКА продължават да работят при нормални условия, като се вземат допълнителни мерки, с които да предпазим здравето както на нашите служителите, така и на нашите клиенти.

Предвид обстоятелствата, бихме искали да информираме, че и повечето интервюта за свободни позиции в УНИКА ще се осъществяват чрез конферентни разговори, за които ще получите съдействие от нашите служители.

Тези промени са изцяло превантивни и те няма да нарушат нито работния процес в компанията, нито възможността клиентите ни да бъдат обслужени пълноценно. За целта ви напомняме и за всички услуги, които предлагаме онлайн или които могат да бъдат извършени без да е необходимо физическото посещение на офис на УНИКА.

Изцяло онлайн можете да осъществите всякакви плащания по полици на следния линк https://www.uniqa.bg/onlain-uslugi/plashtane-po-politsa/, както и да завеждате претенции по всички видове застраховки https://www.uniqa.bg/onlain-uslugi/uvedomlenie-za-shteta.

Препоръчваме да се възползвате и от възможността за самостоятелен оглед на щети по имуществени застраховки и Каско.

Онлайн може да сключите и застраховки – имуществена застраховка на апартамент, планинска застраховка, помощ при пътуване, както и здравна „УНИКА с теб“.

Напомняме, че покритието по „Застраховка при пътуване в чужбина“ се запазва с единственото уточнение, че временното са изключени Китайската Народна Република и Италия от териториалното покритие.

Що се касае за покритието за Коронавирус по здравни (медицински) застраховки и застраховки „Живот“, то се запазва същото, както при всяко друго вирусно заболяване, при спазване на условията, посочени в конкретния застрахователен договор.

Разбира се, при въпроси и нужда от съдействие на ваше разположение е нашият денонощен кол центът 0700 111 50, както и имейл адреса ни info@uniqa.bg.

И не на последно място, отново призоваваме към спокойно поведение от страна на всички ни. Ситуацията не изисква паника, а само някои превантивни мерки за по-бързото справяне с нея.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...