background image for Новини

Онлайн набиране на застрахователни агенти на УНИКА


24 Април 2020


Онлайн набиране на застрахователни агенти на УНИКА

В условия на извънредна ситуация и задаваща се икономическа криза УНИКА България стартира проект „Онлайн набиране на застрахователни агенти“. Целта на проекта е да подпомогне хора, търсещи допълнителна възможност за доходи и работа, в конкретните условия.

Отчитайки сложната икономическа ситуация, както и нарастващия процент на безработица, от УНИКА България осъзнават необходимостта от социална съпричастност и създаване на условия за работа, което мотивира и инициативата „Онлайн набиране на застрахователни агенти“.

Процесът по подбор и стартиране на дейността застрахователен агент в УНИКА е организиран дистанционно, спазвайки се всички въведени мерки за овладяване на епидемията от COVID-19. Онлайн ще се извършва както изборът на агентите, така и въвеждането им в продажбите, включващо начално и продуктово обучение и последващ менторски съпорт. От своя страна, всеки застрахователен агент ще има възможност да предлага и сключва застрахователни продукти без да е нужно да поставя на риск своето здраве или това на близките си.

Усилията на компанията в дигитализиране на застрахователните процеси и поетапното въвеждането на дистанционна работа през изминалите години, сега дава възможност на УНИКА да осъществява почти цялата си застрахователна дейност изцяло онлайн. УНИКА България продължава ефективно да обслужва всички настоящи и бъдещи клиенти, както и да набира, обучава и въвежда нови кадри в дейността на компанията.

Желаещите да се включат в проекта, могат да направят това като се свържат с УНИКА на имейл адрес exclusive.sales@uniqa.bg или на сайта на компанията на следния линк https://www.uniqa.bg/za-nas/stani-nash-partnor/. Може да последват и страницата на УНИКА във Facebook https://www.facebook.com/UniqaBulgaria/ или LinkedIn https://www.linkedin.com/company/13064148/admin/, на която ще бъде споделяна актуална информация за проекта.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...