background image for Новини

Обслужване на клиенти в условие на извънредна ситуация


13 Март 2020


Обслужване на клиенти в условие на извънредна ситуация

Уважаеми клиенти и партньори,

Предвид мерките, които се прилагат в условия на Извънредна ситуация в България, породена от разпространението на COVID-19, бихме искали да ви информираме за промените, които се налагат до отмяна на извънредното положение, във функционирането на офисите на УНИКА, като своевременно информацията ще бъде актуализирана при актуални събития.

Информираме ви, че офисите на УНИКА, в цялата страна, продължават да работят, но до отмяна на извънредното положение се преустановява достъпът на клиенти и външни лица на територията им.

Деловодството на УНИКА България също няма да обслужва клиенти до отмяна на извънредното положение.

До отмяна на извънредното положение в офисите на УНИКА, клиенти няма да имат възможност да подават претенции, това могат да направят на нашия сайт в секция Онлайн услугиУведомление за щети, както и на телефон 0700 111 50.

За ваше удобство и превенция, претенции по здравни застраховки ще бъдат обработени без представяне на оригинални финансови документи, като Застрахователят запазва правото да изиска същите допълнително.

Ако срещате затруднение да прикачите нужните документи, поради по-големия размер на файла или техния брой, можете спокойно да ги изпращате на следния мейл: call@uniqa.bg.

Огледи по щети на автомобили ще се извършват като самоогледи или в сервизи, които извършват такива от името на УНИКА.

Огледи по имущество, които не налагат спешна реакция, ще се осъществяват след отпадане на извънредните наложени мерки.

Изцяло онлайн може да заплатите вноска по полица в сайта на УНИКА, през ePay, по банков път и автоматично чрез услуга „Директен дебит.“ На този линк ще получите пълна информация за това.

Всякаква нужна ви информация и съдействие може да получите на денонощния ни телефон 0700 111 50, на имейл info@uniqa.bg, както и на сайта на УНИКА България www.uniqa.bg.

УНИКА България се присъединява към общите усилия за справяне с вирусната епидемия и потенциалните последствия от нея, като сме предприели всички необходими мерки, това да не бъде в ущърб на нуждите на нашите клиенти.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...