background image for Новини

Ново пакетно предложение от УНИКА България осигурява обезщетение за откраднат автомобил в срок само до 15 дни


03 Юни 2014


КАСКО МАКС от УНИКА въвежда нова концепция в автомобилното застраховане с редица преференции и обезщетения за всяка ситуация на пътя

  • Ново, по-високо ниво на обслужване в сектора на автомобилните застраховки
  • Максимална защита при широк диапазон от рискове
  • По-близо до потребностите на клиентите

УНИКА България въвежда нов застрахователен продукт, с който собствениците на автомобили ще се чувстват още по-сигурни на пътя. КАСКО МАКС от УНИКА следва изцяло нова концепция и в допълнение на застрахователното покритие предлага, безплатно за клиента, пакет с множество атрактивни услуги и преференции. Новото пакетно предложение на ЗК „УНИКА“ АД покрива редица рискове и събития, с които да бъде в помощ на шофьорите във всяка една ситуация. Сред тях са авария или различни инциденти по време на пътуване, щети на паркинг, щети от пожар и експлозия или в резултат на природни бедствия и много други.

В пакета на КАСКО МАКС са включени предимства като: изплащане на обезщетение в случай на кражба в срок само до 15 дни от представяне на служебна бележка от РПУ на МВР и заместващ автомобил от същия клас през този период, предоставяне на туба гориво в случай на нужда, паркинг и хотел за водача и пътниците при застрахователно събитие и други.

„С новия ни продукт КАСКО МАКС се стремим да изведем автомобилното застраховане на едно ново, по-високо ниво и да бъдем близо до клиентите във всяка една ситуация. Щастлив съм, че можем да предложим максимална защита при широк диапазон от рискове и да сведем до минимум притесненията на нашите клиенти“ – споделя Николай Генчев, Главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Така например дори да се случи най-неочакваното на пътя, като това да свърши бензина на път за важна среща или автомобилът да се повреди в резултат на грешно заредено гориво, КАСКО МАКС осигурява необходимото съдействие на място или репатриране на територията на цялата страна.

Новият продукт КАСКО МАКС може да бъде заявен в офисите на УНИКА и чрез застрахователните посредници на Компанията в цялата страна. Повече информация за пълния набор от услуги и условията по застраховката може да бъде получена на тел. 0700 111 50 и на www.uniqa.bg. 


УНИКА

ЗК „УНИКА” АД и ЗК „УНИКА Живот” АД са част от международната група „УНИКА” (UNIQA Insurance Group AG). УНИКА Груп е една от водещите Insurance Group AG застрахователни групи на основните си пазари в Австрия и Централна и Източна Европа. 22 000 служители и ексклузивни търговски партньори обслужват около 9.3 милиона клиенти на УНИКА в 19 страни. УНИКА е втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял около 22 процента. УНИКА е представена в 15 страни от региона на Централна и Източна Европа: Албания, Босна и Херцеговина, България, Косово, Македония, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Унгария, Украйна, Хърватска, Черна Гора и Чешката Република. Освен това в състава на УНИКА Груп влизат и застрахователни компании от Италия, Швейцария и Лихтенщайн.  

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...