background image for Новини

Направете онлайн медицинска консултация или резервирайте час при лекар


02 Август 2021


Направете онлайн медицинска консултация или резервирайте час при лекар

Приложението MedUNIQA дава възможност за консултация с лекари в различни области Акушер-гинекология и бременност, Вътрешни болести и COVID-19, Гастроентерология, Дерматология, Ендокринология, Ортопедия, Очни болести, Педиатрияи COVID-19, Психология, Урология и Хранене и диетика.При неспешни състояния тези консултации могат да се извършват изцяло онлайн. Приложението на УНИКА България е достъпно за всички потребители.

Клиенти на компанията със здравна застраховка „УНИКА за нашето здраве“ могат да извършват онлайн консултация, която да се заплати от полицата им, както и да заявят претенция за направени разходи за лекарства и някои изследвания.

От месец август стартира и най-новата функционалност в приложението, интеграция с платформата Superdoc.bg. Благодарение на тази нова функционалност всички потребители на MedUNIQA ще имат възможност да резервират час за физически преглед с лекар, част от партньорската мрежа на УНИКА.

Функционалността е достъпна за всички потребители на приложението за телемедицина. За потребители на услугата, притежаващи застраховка „УНИКА за нашето здраве“ по индивидуален или групов договор, разходите за преглед, попадащи в обхвата на покритието на застрахователния договор, се заплащат директно на лечебното заведение от страна на УНИКА.

Потребителите могат да следят в своя личен профил състоянието на всички направени от тях резервации за медицински преглед и историята на онлайн консултациите си.

Корпоративни клиенти, които имат включен към застраховките „УНИКА за нашето здраве“ и пакет „Профилактика“ могат да получават онлайн и да съхраняват в акаунта си резултатите от проведените им профилактични прегледи и изследвания.

„Благодарение на тази нова функционалност в MedUNIQA, продължаваме да предоставяме допълнителни услуги, свързани с грижата за здравето. Приложението ни вече дава възможност, както за телемедицина и получаване на медицинска консултация изцяло онлайн, така и за записване на час при избран специалист за преглед на място, в лечебно заведение от партньорската ни мрежа. Всичко това е с цел да сме максимално полезни и пестим ценно време на нашите клиенти.“, коментира Борис Паличев, Генерален мениджър на УНИКА България.

Всичко за MedUNIQA и най-новата услуга можете да прочетете на https://www.uniqa.bg/meduniqa/.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...