background image for Новини

myUNIQA Клиентски портал ти дава бърз и лесен достъп до твоите застраховки и щети по всяко време


17 Август 2018


myUNIQA Клиентски портал ти дава бърз и лесен достъп до твоите застраховки и щети по всяко време

Създадохме myUNIQA Клиентски портал, за да можеш само с няколко клика да достигаш цялата необходима информация относно сключените от теб застраховки, плащанията по тях, заведени щети.

"Като водеща застрахователна компания, УНИКА осигурява най-доброто и модерно обслужване на своите клиенти, затова присъствието на подобен модул в корпоративния ни сайт е логична стъпка към все по-мащабната дигитализация на нашето портфолио от услуги и продукти", допълни Николай Генчев, Главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Достъпът до myUNIQA Клиентски портал става с бутоните за Регистрация/Вход, разположени на видно място в горния десен ъгъл на заглавната страница. Регистрацията на личен профил отнема няколко секунди, но трябва задължително да притежаваш поне една активна полица към УНИКА България. За да го финализираш, е необходимо да последваш линка, изпратен на посочения от теб имейл.

През myUNIQA Клиентски портал:

  • Получаваш пълен достъп до застрахователното ти досие със структурирана информация относно полици, лимити, платени вноски и предстоящи падежи.
  • Завеждаш щети.
  • Проверяваш статуса на твоята претенция и всички необходими за нея документи.
  • Заплащаш вноска по застрахователна полица с дебитна/кредитна карта.
  • Отправяш бързо и лесно запитвания към наш сътрудник.

Имай предвид, че обработването на плащания по полици, които не са извършени през www.uniqa.bg, може да отнеме повече време и съответно да бъдат отразени с леко закъснение в myUNIQA Клиентски портал.

От съображения за сигурност, сайтът няма да ти позволи да се регистрираш 2 пъти с един и същ имейл или номер на полица.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...