background image for Новини

Центърът за обслужване на клиенти на УНИКА е с разширено работно време


10 Август 2018


Центърът за обслужване на клиенти на УНИКА е с разширено работно време

Радваме се да те информираме, че от 11.08.2018 г. Центърът за обслужване на клиенти на УНИКА (тел. 0700 111 50) вече ще бъде с променено работно време, за да отговори на твоите обаждания и през съботно-неделните дни между 08:00 ч. и 20:00 ч.

"Постоянното повишаване качеството на обслужване на компанията и нарастващата ни клиентска база налагат да сме на разположение на потребителите и през уикенда", коментира Веселин Рашин, директор на Бизнес Оперативен Център в УНИКА България.

Той разкри, че от октомври тази година плановете на компанията са Центърът за обслужване на клиенти да започне да работи денонощно, за да е максимално полезен на хилядите застраховани в УНИКА България.

Можеш да оцениш Центъра за обслужване на клиенти в новата онлайн анкета на корпоративния ни сайт, поместена в карето "Свържи се с нас". Попълни краткия въпросник и дай оценка за нивото на обслужване или остави коментар със съвет/препоръка. Не забравяй, че твоята обратна връзка е важна за нас и ни помага да оптимизираме качеството на нашите услуги.

Обръщаме внимание, че промяна в работното време на MedUNIQASOS няма да настъпи и на този етап клиентите ще получават основна информация относно активността по полицата им и необходимите документи за завеждане на претенция, а при нужда от неотложна помощ ще бъдат уведомявани към кое лечебно заведение да се обърнат.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...