background image for Новини

Центърът за огледи на твоя автомобил е в твоя телефон


23 Май 2022


Центърът за огледи на твоя автомобил е в твоя телефон

Уважаеми, клиенти,

УНИКА България Ви информира, че Центърът за огледи на МПС в град София, офис Искър, с адрес ул. Искър № 8 е закрит, считано от 23.05.2022 г.

Молим, при необходимост от оглед на Вашия автомобил, да посетите нашия Център за огледи на МПС на адрес бул. Тодор Александров № 18 или да използвате нашата дигитална услуга за самостоятелен оглед.

УНИКА България се стреми да предоставя все по-големи възможности на всички свои клиенти да разполагат с достъпна дигитална услуга за самообслужване при самооглед на автомобила.

Благодарение на това клиентите могат да направят самостоятелния оглед на своя автомобил в удобно за тях свободно време, където пожелаят – пред дома, на работното им място или другаде, без да е необходимо да посещават център за огледи на УНИКА. Нужен е само мобилен телефон и да преминете през няколко лесни стъпки, които са представени ТУК: https://www.uniqa.bg/onlain-uslugi/samostoyatelen-ogled-pri-sheta/

С дигиталното решение за самостоятелен оглед на автомобил УНИКА България допринася и за своята зелена инициатива – „Зелена УНИКА“, която цели да намали въглеродния отпечатък в дългосрочен план.

УНИКА България е първият застраховател в България, който стартира кампания в помощ на горите в България, в партньорство с Гората.бг, и поставя фокус върху темата за намаляване на въглеродния отпечатък, причинен от личния автомобил.

Всеки клиент на УНИКА България, сключил застраховка КАСКО, ще допринесе за засаждането на 1 ново дърво. Повече за инициативата можете да научите ТУК: https://www.uniqa.bg/za-nas/novini/novini/zasazhdame-po-1-novo-drvo-za-vsyako-sklyucheno-kas/

За допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас на:

Център за обслужване на клиенти

0700 111 50

info@uniqa.bg

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...