background image for Новини

Центровете за оглед в София и Варна, обединяват дейността си с продажбени офиси Тодор Александров, Искър и Варна


15 Юни 2020


Центровете за оглед в София и Варна, обединяват дейността си с продажбени офиси Тодор Александров, Искър и Варна

Уважаеми клиенти и партньори,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че новооткритият Център за огледи на бул. Тодор Александров 18 в продажбения офис на УНИКА ще продължи да обслужва клиенти и след нормализиране на епидемиологичната обстановка в страната. Целта на промяната е да предложим на нашите клиенти пълно обслужване на една локация. По този модел ще започнат да функционират и други продажбени офиси на УНИКА - продажбен офис Искър и продажбен офис УНИКА Варна. Навсякъде за удобство на клиентите са осигурени паркоместа.

От 15.06. 20г. офис Тодор Александров ще възстанови и своите продажбени функции, съобразено с изискванията на удължената епидемиологична обстановка в страната. Клиенти и посредници ще бъдат приемани след предварително уговорена среща и спазвайки се всички нужни условия за дистанция и задължителното носене на маски. Контактите на офисите можете да намерите тук.

Отново напомняме на своите клиентите за възможността да се възползват изцяло онлайн или дистанционно от всички предлагани от УНИКА услуги, като е нужно само да посетят нашия сайт, клиентския ни портал или като се обадят или пишат на всеки един офис на УНИКА или на националния телефон 0700 111 50.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...