background image for Новини

Безплатни консултации за всички потребители в приложението за онлайн медицински съвети MedUNIQA


07 Април 2021


Безплатни консултации за всички потребители в приложението за онлайн медицински съвети MedUNIQA

По случай Международния ден на здравето и Деня на здравния работник, които отбелязваме на 7-ми април, застрахователна компанияУНИКА осигурява 100 безплатни консултации на всички желаещи да получат медицински съвет от лекар изцяло онлайн. Консултациите се осъществяват в приложението за телемедицина MedUNIQA, като желаещите трябва да посетят линка https://med.uniqa.bg/home. Нуждаещите се от медицински съвет, могат да избират между 11 специалности и над 150 лекари и специалисти в различни области, доказани професионалисти, доценти и професори. Приложението предлага възможност и за онлайн консултации при поставена диагноза или съмнение за инфекция от COVID-19.

„Решихме да направим този жест, защото искрено вярваме, че телемедицината е възможност за бърз, лесен и безопасен достъп до съвет от лекар. Благодарение на възможностите, които предоставя, бихме могли да облекчим натоварването на нашите лекари, особено през тези трудни за всички нас периоди. Неслучайно избрахме и датата 7-ми април. Бихме искали да изразим съпричастността си и благодарим за ежедневните грижи на нашите здравни специалисти на първа линия.“ коментира Борис Паличев, Генерален мениджър на застрахователна компания УНИКА.

Уеб приложението MedUNIQA предлага възможност за консултация в рамките на 24 часа от денонощието, 7 дни в седмицата. Потребителитемогат да се запознаят с автобиографията и рейтинга на лекарите, консултиращи в специалностите Акушер-гинекология и бременност, Вътрешни болести и COVID-19, Гастроентерология, Дерматология, Ендокринология, Ортопедия, Очни болести, Педиатрияи COVID-19, Психология, Урология и Хранене и диетика. С тази кампания застрахователна компания УНИКА отбелязва и навършването на една година, откакто приложението MedUNIQA дава възможност както на клиенти на компанията, така   и не застраховани лица да получат навременна медицинска грижа без значение къде се намират и без необходимост да посещават лекарски кабинет.

След изчерпване на 100-те безплатни консултации, приложението ще бъде достъпно за всички при регулярните условия, като запитванията на потребители със  здравна застраховка „УНИКА за нашето здраве“ ще се покриват от полицата им съгласно покритията на застраховката.

Всички подробности за приложението и как да направите безплатна онлайн консултация, можете да прочетете на сайта на УНИКА https://www.uniqa.bg/meduniqa и на линка https://med.uniqa.bg/home.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...