Назад

29 март 2023

МедУНИКА

MedUNIQA празнува 3 години и ти подарява безплатна онлайн медицинска консултация

MedUNIQA%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D1%83%D0%B2%D0%B0%203%20%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8
За четвърта поредна година UNIQA България провежда своята информационна програма с фокус върху здравната профилактика и превенцията

По традиция и през тази година UNIQA България предоставя безплатни онлайн консултации с медицински специалисти. Всеки желаещ може да извърши онлайн консултация с предпочитан специалист чрез приложението MedUNIQA през „Онлайн консултация“ на https://med.uniqa.bg/home.  

Търсещите медицински съвет могат да избират между 11 специалности и над 150 лекари и специалисти в различни области, доказани професионалисти, доценти и професори. 

В рамките на кампанията всеки желаещ може да заяви медицинска онлайн консултация със специалист до 14 април или до изчерпване на 300 броя безплатни онлайн консултации.* 

„За по-малко от 1 година потребителите на MedUNIQA се увеличиха от 30 000 на над 50 000. Ние наблюдаваме все по-голям интерес към възможността да се консултираш с лекар изцяло дистанционно, както и да се възползваш от записването онлайн на час за физически преглед при избран специалист, така че да не губиш излишно време с чакане пред кабинета. Телемедицината дава възможност на потребителите, независимо къде живеят, или пък в извън работно време, да се консултират с експерти от цялата страна, като така печелят време и спестяват средства, но най-важното – имат възможност лесно да изберат предпочитания специалист, независимо от разстоянието и времето. Приложението може да се използва и в ситуации, когато сме в чужбина, както и от клиенти, които не живеят на територията на страната. С новата английска версия услугите, които предоставяме, стават все по-достъпни за по-широка група от потребители.“, споделя Ели Москова, експерт Бизнес развитие в УНИКА България. 

MedUNIQA е с дизайн и функционалности, които допринасят за по-доброто клиентско изживяване и правят грижата за нашето здраве и на любимите ни хора още по-достъпна.  

Моята дигитална здравна карта е най-често ползваният инструмент от здравно застрахованите лица, тъй като чрез нея са на разположение всички услуги по здравната им застраховка - Запис на час за преглед; Възстановяване на разходи и др. 

Сред предпочитаните функционалности от потребителите са и Сравни цени на лекарства. Интеграцията на MedUNIQA с Aptechko.bg предоставя възможност на потребителите на приложението да търсят наличност на лекарство и най-ниски цени към настоящия момент, онлайн и в най-близките до тях аптеки.  

Моите здравни документи  е  специално пространство в потребителския профил, където клиентите могат да съхраняват важна за тях медицинска документация на едно място – здравни сертификати; амбулаторни листове; рецепти; финансови документи и др. 

За англоговорящите клиенти приложението е с английската версия, чрез която те могат да ползват всички функционалности, а при извършване на „Онлайн консултация“ имат възможност да избират специалисти, които консултират на съответния език. 

Уеб приложението MedUNIQA предлага възможност за консултация в рамките на 24 часа от денонощието, 7 дни в седмицата. Потребителите могат да се запознаят с биографията и рейтинга на лекарите, консултиращи в специалностите „Акушер-гинекология и бременност“, „Вътрешни болести и COVID-19“, „Гастроентерология“, „Дерматология“, „Ендокринология“, „Ортопедия“, „Очни болести“, „Педиатрия и COVID-19“, „Психология“, „Урология“ и „Хранене и диетика“. 
 
*Кампанията с безплатни онлайн медицински консултации е активна от 29 март до 14 април или до изчерпване на 300 броя безплатни консултации преди тази дата. След изчерпване на безплатните консултации приложението ще бъде достъпно за всички при регулярните условия, като онлайн консултациите на потребители със здравни застраховки "УНИКА за нашето здраве" и „Комфорт Мед“ ще се покриват от полицата им в рамките на покритието и лимита, както и разходи за лекарства и изследвания, назначени при онлайн консултация до 50,00 лв., при наличие на съответния пакет. 

Искаш да разбереш повече за продуктите ни? Свържи се с нас.

Нашият екип от специалисти ще ти помогне да:
 • success-lg

  Разберeш нашите планове и предимства

 • success-lg

  Получиш индивидуално предложение

 • success-lg

  Насрочиш лична среща

 • success-lg

  Избереш правилната услуга за теб

Обади ни се на 0700 111 50 или на (+359) 8850 111 50

0700 111 50 (+359) 8850 111 50Офиси на УНИКА

Личните ти данни ще бъдат използвани единствено с цел да предоставим допълнителна информация относно продуктите на УНИКА.

Бързи връзки

Индивидуални клиенти

Здраве и ЖивотИмуществоАвтомобилни ЗастраховкиПътуванеКомбинирани Застраховки

© УНИКА България

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30

За нас

За насКариериФинансова информацияМениджърски екипНовиниБлог

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30


© УНИКА България