Назад

15 юни 2023

УНИКА Груп

Горан Иванишевич е новият бранд посланик на UNIQA за Югоизточна Европа

Goran.Ivanisevic_UNIQA
Най-успешният хърватски тенисист и треньор Горан Иванишевич е новият бранд посланик на UNIQA SEE региона, който се състои от Босна и Херцеговина, България, Сърбия, Хърватия и Черна гора. На специална пресконференция, проведена в хотел Кемпински близо до Умаг, Хърватия, Горан беше представен в новата си роля на лице на UNIQA.

След като влезе в историята на тениса като единствения хърватин, спечелил Уимбълдън (през 2021 г.) и стана член на Международната зала на славата на тениса, Горан беше запомнен по време на кариерата си както със силния си и непредсказуем сервис, така и с честността и харизмата си.
 
Горан откликна на поканата на UNIQA да стане посланик на бранда в региона на Югоизточна Европа, припознавайки ценностите, които UNIQA споделя - сплотеност, лична отговорност и почтеност. Горан подписа договор за сътрудничество с UNIQA за период от три години.
 
„Когато става дума за сътрудничество с брандове, внимателно избирам с кого ще си сътруднича, защото ценностите, които ще популяризирам, трябва да са в съответствие с личните ми ценности. Бях привлечен веднага от застрахователната компания UNIQA не само заради най-модерните услуги, които предлага, но и от нейните ценности, които ще позволят на хората да живеят по-добре. През целия си живот и кариера съм имал възможността да се запозная много добре с предимствата на застраховането, защото животът на един спортист неизбежно е изпълнен с многобройни рискове, дължащи се на усилията, на които сме изложени, докато пътуваме и тренираме. Семейството и здравето винаги са били мой приоритет и една от най-големите мотивации за постигане на успехи в този спорт. Ето защо аз наистина вярвам, че чрез това сътрудничество мога да помогна на много хора да осъзнаят, че UNIQA като застраховател може да бъде отличен партньор в запазването на тяхното здраве, дом и общото чувство за сигурност в живота“, каза Горан Иванишевич.
 
„Чест и удоволствие е, че имаме възможността да установим партньорство с един голям спортист, треньор, но преди всичко човек, който остави огромна следа в историята на спорта не само с високи резултати, но и със силен характер. Не мисля, че можехме да изберем по-добър човек за регионален посланик. Горан е един от най-големите спортни модели за подражание в нашия регион и съм сигурен, че с неговата подкрепа по-лесно ще постигнем амбициозните си цели: да станем един от трите топ играча на пазара, да удвоим броя на клиентите, да постигнем  най-висока удовлетвореност на нашите клиенти и служители и да инвестираме в устойчивото развитие и общността“, каза президентът на UNIQA SEE региона, Адел Бахтанович.

Адел Бахтанович, като пълноправен член на общността на UNIQA, символично връчи допълнителна здравна застраховка UNIQA на Горан. Както той обясни, „Горан е известен в цял свят със своя сервис, ние искаме да постигнем същото с нашите услуги и по този начин нашият посланик ще може да види от първа ръка, че предоставяме на нашите клиенти повече от застраховка – ние сме там за тях във всеки аспект от живота им.
 
Като си сътрудничим с легендарния Горан Иванишевич, който е разпознаваем във всички страни от региона и който най-добре илюстрира мисията на бранда UNIQA, заедно ще можем да се посветим още по-силно на осигуряването на ползи за всички наши клиенти и общността“, завърши Адел Бахтанович.
 
През следващите три години Горан ще участва във всички кампании на ключови продукти в региона на Югоизточна Европа. Той ще участва в инициативи, които УНИКА ще организира, за да помогне и да допринесе за общността и отговорното поведение. Както ролята на Горан като треньор е немислима без доверие и разбирателство между треньор и играч, така и ролята на застраховател включва подкрепа и сигурност на всички клиенти. Подобна връзка на взаимно доверие и подкрепа е обобщена в слогана на UNIQA „Живеем по-добре заедно“.
 
UNIQA в региона на Югоизточна Европа
Групата държави, които съставляват UNIQA в региона на Югоизточна Европа през 2022 г., отбеляза силен двуцифрен ръст от 11,6%, изпреварвайки застрахователния пазар. Регионът на Югоизточна Европа е третата по големина група в UNIQA Group с годишeн брутен премиен приход от над 270 милиона евро, с около 1700 служители и над 2 милиона клиенти.
 
UNIQA работи върху позиционирането си в региона като надежден партньор за индивидуални, корпоративни и банкови клиенти. За да разработи модерни решения, които могат да отговорят на изискванията на клиентите, UNIQA инвестира в нови и иновативни технологии, както и в най-добрите таланти в своята разнообразна общност от служители. С модерните си животозастрахователни и общозастрахователни програми следва световните тенденции в застраховането и непрекъснато предоставя нови, модерни продукти и услуги. Предлага на своите клиенти модерни продукти, които са достъпни и за клиенти в най-развитите страни на Европа. Непрекъснато добавя нови предимства към своите услуги и продукти, за да отговаря най-добре на нуждите на клиентите, като се стреми да подобри живота на всеки от тях.
 

Искаш да разбереш повече за продуктите ни? Свържи се с нас.

Нашият екип от специалисти ще ти помогне да:
 • success-lg

  Разберeш нашите планове и предимства

 • success-lg

  Получиш индивидуално предложение

 • success-lg

  Насрочиш лична среща

 • success-lg

  Избереш правилната услуга за теб

Обади ни се на 0700 111 50 или на (+359) 8850 111 50

0700 111 50 (+359) 8850 111 50Офиси на УНИКА

Личните ти данни ще бъдат използвани единствено с цел да предоставим допълнителна информация относно продуктите на УНИКА.

Бързи връзки

Индивидуални клиенти

Здраве и ЖивотИмуществоАвтомобилни ЗастраховкиПътуванеКомбинирани Застраховки

© УНИКА България

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30

За нас

За насКариериФинансова информацияМениджърски екипНовиниБлог

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30


© УНИКА България