Назад

01 юни 2022

Лицата на UNIQA

Станислава Веселинова, Финансов анализатор в УНИКА, с първо място 🏆 в конкурса „Талант на годината“, в категория „Икономика, бизнес и банкиране“

%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%A3%D0%9D%D0%98%D0%9A%D0%90-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D0%BA

Срещаме се със Станислава, за да ни разкаже какво е усещането да спечелиш първо място в конкурса „Талант на годината“ и да бъдеш отличен сред студентите в цяла България в категорията „Икономика, бизнес и банкиране“?

 

Обичам да търся предизвикателства, за да развивам своите качества и знания, това е и причината да кандидатствам в конкурса. Наградата, с която бях отличена, ме прави щастлива, че съм преборила конкуренция от цяла България, уверена, че това е правилната посока и мотивирана да продължавам да търся нови върхове за покоряване. Освен това винаги съм си представяла бъдещето си в България и подобни инициативи доказват, че има възможности за развитие и тук, има много млади хора, които също като мен искат да останат и да се борят за това развитие.

 

Как успяваш да съчетаваш обучението с работата в екипа на УНИКА България?

 

Когато кандидатствах за стаж, не очаквах след 6 месеца това да се превърне в постоянна работа. Приех да остана, защото научавам много неща и получавам практически опит, който ми помага и в обучението. Понякога ми се струва, че няма време за всички задачи, но точно тогава съм най-мотивирана, организирам времето си и всичко се получава. А в краен случай имам и разбиращ мениджър и отзивчиви колеги, които винаги са готови да ми ударят по едно рамо (дори за проектите от университета).

 

Защо според теб УНИКА е най-добрият старт в кариерата за младите като теб?

 

Когато кандидатствах, нямах практически опит, но въпреки това бяха оценени моите качества и желание за развитие. След това бях приета с усмивка от екипа и търпеливо обучена, макар и да правех грешки. УНИКА също участва на кариерни форуми и се включва в различни гост-лекции. Някои компании търсят опит и постижения (които как да получи човек, преди да работи), а УНИКА оценява стремежът към усъвършенстване, отношението към работата и екипа.

 

Какво е за теб екипът на УНИКА?

 

На работното място екипът на УНИКА са страхотни професионалисти, винаги готови да помогнат, а извън него – усмихнати хора и приятели, с които времето минава неусетно.

 

Станислава Веселинова е Финансов анализатор в УНИКА България. Последен курс е в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност Икономика и финанси. Програмата, която следва, е френска и тя вече е притежател на диплома Лисанс по икономика и управление от университета в Лил. От 15 години се занимава с танци (акробатичен рокендрол, модерен танц, народни танци) и участва в състезания в страната и чужбина. Обича да предава знанията си, затова в свободното си време преподава математика за кандидатстване в математически гимназии и е треньор по модерни танци.

Искаш да разбереш повече за продуктите ни? Свържи се с нас.

Нашият екип от специалисти ще ти помогне да:
  • success-lg

    Разберeш нашите планове и предимства

  • success-lg

    Получиш индивидуално предложение

  • success-lg

    Насрочиш лична среща

  • success-lg

    Избереш правилната услуга за теб

Обади ни се на 0700 111 50 или на (+359) 8850 111 50

0700 111 50 (+359) 8850 111 50Офиси на УНИКА

Личните ти данни ще бъдат използвани единствено с цел да предоставим допълнителна информация относно продуктите на УНИКА.

Бързи връзки

Индивидуални клиенти

Здраве и ЖивотИмуществоАвтомобилни ЗастраховкиПътуванеКомбинирани Застраховки

© УНИКА България

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30

За нас

За насКариериФинансова информацияМениджърски екипНовиниБлог

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30


© УНИКА България