Назад

25 октомври 2023

Нашите продукти

Специални моменти, заради които си струва да застраховаме дома си

AdobeStock_213811207

Домът е много повече от физическото пространство, в което живеем. Мястото, където създаваме специални моменти, където се чувстваме сигурни и свързани с хората, които обичаме. Домът е нашето спокойно убежище, където създаваме спомени и се чувстваме защитени. Някои от малките неща, които ни правят щастливи у дома, се оценяват едва когато ги загубим. Ето защо е важно да защитим дома си навреме.

 

Семейни събирания

 

Рождени дни, коледни празници, годишнини и други важни моменти ни събират в домовете ни, създавайки трайни спомени и укрепвайки семейните връзки. Времето, прекарано със семейството в днешното натоварено ежедневие, е особено ценно. С удоволствие ще си спомняме моментите с любимите хора и ще се връщаме към тях в снимки, наследени или подарени предмети и спомени.

 

От минимализъм до максимализъм

 

Домът е въплъщение на нашата личност. За да го превърнем в любимо място, ние ще се постараем да го обзаведем и аранжираме по наш вкус. Важно е да се чувстваме добре в пространството, в което живеем и то да ни харесва. Някои ще се радват на минимализъм и спретнатост, други ще се стремят да вдъхнат живот и цвят на всяко кътче от своето пространство. Независимо дали домът ни е чист и подреден или цветен и творчески разхвърлян, важно е да се чувстваме добре в него.

AdobeStock_634817903

Място за работа

 

За мнозина домът се превърна и в място за работа. Вече прекарваме много повече време там, отколкото преди. Затова е особено важно в него да се чувстваме удобно и безопасно. Никое офис пространство не може да се сравни с приятния работен кът, който сме аранжирали по наш вкус.

 

Готвене и хранене

 

Приготвянето и споделянето на храна със семейството и приятелите създава специални моменти. Всички обичаме да разпускаме с домашна храна, в компанията на любимите хора, а домът е най-доброто място за такива моменти, които ще споделим с най-близките си. Дори готвенето да не е любимото ни занимание, винаги можем да помолим някой да ни сготви или просто да поръчаме храна. По-важно е с кого споделяме трапезата си, а не какво ядем.

AdobeStock_374063509

Почивка и комфорт

 

Домът е място, където можем да се отпуснем и да се чувстваме комфортно. Гледането на филм, приятно излегнали се в удобния диван, четенето на книга в любимото кътче, почивката във ваната с ароматна пяна или разходка с домашния любимец, ни дава почивка от ежедневието и работата.

 

Подкрепа и утеха

 

Когато преминаваме през трудни моменти в живота, домът се превръща в убежище, където можем да намерим подкрепа и утеха в лицето на нашето семейство или партньор. Много по-лесно е да говорим за своите проблеми и чувства в уюта и спокойствието на домашната среда.

AdobeStock_443795927

Творчество и изразяване

 

Домът е място, където можем да изразим себе си и своята креативност. Занимание, свързано с любимото хоби, ще запълни приятно свободното ни време и ще ни направи истински щастливи.

 

Всички тези специални моменти правят нашите четири стени дом, така че въпреки че ни се струва, че нищо не може да му се случи, много събития могат да ни оставят неподготвени. Изключително важно е да се предпазим от земетресения, наводнения, кражби с взлом и други рискове, които могат да ни навредят. Затова си струва да отделим малко време, да разгледаме и да се запознаем с предимствата на имуществената застраховка. В няколко лесни стъпки, може да изчислим сумата на премията, и желаното покритие.

 

Ако вече имаме сключена застраховка, е добре да проверяване дали има нужда от надграждане на покритията, например защото сме разширили имота, оборудвали сме го с нови уреди, имаме нов член на семейството или смезапочнали собствен бизнес.

Искаш да разбереш повече за продуктите ни? Свържи се с нас.

Нашият екип от специалисти ще ти помогне да:
  • success-lg

    Разберeш нашите планове и предимства

  • success-lg

    Получиш индивидуално предложение

  • success-lg

    Насрочиш лична среща

  • success-lg

    Избереш правилната услуга за теб

Обади ни се на 0700 111 50 или на (+359) 8850 111 50

0700 111 50 (+359) 8850 111 50Офиси на УНИКА

Личните ти данни ще бъдат използвани единствено с цел да предоставим допълнителна информация относно продуктите на УНИКА.

Бързи връзки

Индивидуални клиенти

Здраве и ЖивотИмуществоАвтомобилни ЗастраховкиПътуванеКомбинирани Застраховки

© УНИКА България

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30

За нас

За насКариериФинансова информацияМениджърски екипНовиниБлог

Адрес

Централен офис

гр. София 1000,
бул. Тодор Александров 18

Работно време

Понеделник - Петък 8:30 - 17:30


© УНИКА България