background image for Условия за ползване на сайта
  • Начало

Условия за ползване на сайта

Настоящият интернет сайт (www.uniqa.bg) се поддържа от ЗК „УНИКА“ АД и ЗК „УНИКА Живот“ АД, наричани по-надолу заедно и всяко едно от тях УНИКА.

УНИКА е положила всички разумни усилия, за да осигури коректността, актуалността и пълнотата на информацията, публикувана в този сайт. Въпреки това УНИКА не поема гаранция за верността, пълнотата, навременността или безпроблемния достъп до информацията, публикувана на този интернет сайт или за използваните източници на информация и изрично заявява, че не носи никаква отговорност за грешки или пропуски в интернет сайта www.uniqa.bg.

Съдържанието на настоящия интернет сайт не представлява и по никакъв начин не може да се тълкува като финансов, правен, инвестиционен или друг съвет, предложение или покана за извършване на инвестиционни, застрахователни или други сделки и УНИКА в никакъв случай не носи отговорност за каквато и да е употреба на сайта от посетителите/потребителите, които действат по своя собствена воля.

Информацията, документите и услугите, съдържащи се в интернет сайтове, към които настоящият сайт препраща или предлага хипервръзки, не са проверявани и анализирани от УНИКА и УНИКА по никакъв начин не гарантира тяхната точност, пълнота и/или достъпност.

Гугъл Анализ

Този интернет сайт ползва Гугъл Анализ („Google Analytics“)  — услуга за уеб анализ, предоставяна от Google Inc. („Google“), с оглед да се подпомогне анализа на използването на интернет сайта. За тази цел Google Analytics използва „бисквитки“ — текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър. Получената чрез тези файлове информация относно начина Ви на ползване на интернет сайта — стандартна информация за регистрация в интернет (вкл. Вашия IP адрес) и информация за поведението на посетителите в анонимна форма, се предоставя на Google и се съхранява от него, включително на сървъри в САЩ. Google използва тази информация съгласно условията за ползване на Google Analytics, за да прави оценка на начините на ползване на интернет сайта и да състави доклад до УНИКА относно дейностите, извършвани на интернет сайта.

Google може да предоставя на трети страни информацията, събрана чрез Google Analytics, когато това се изисква от закона или когато тези трети страни обработват информацията от името на Google. Съгласно условията за ползване на Google Analytics Вашият IP адрес няма да бъде свързван от Google с никакви други данни, с които Google разполага. Имате право да откажете ползването на „бисквитки“ на Google Analytics, като изтеглите и инсталирате приложението Google Analytics Opt-out Browser Add-on . Приложението се свързва с Google Analytics JavaScript (ga.js), за да посочи, че информацията относно посещението на уебсайта следва да не се изпраща на Google Analytics; обръщаме Ви внимание, че по този начин, в дадени случаи няма да можете да използвате всички функции на интернет сайта в пълния им обхват. Чрез използването на настоящия интернет сайт, Вие давате съгласието си събраните за Вас данни да бъдат обработвани от Google по описания по-горе начин и за назованата преди това цел.


УНИКА си запазва правото по всяко време без предизвестие да извършва промени в съдържанието на интернет сайта и по-специално да променя настоящото съдържание, изцяло или частично, и да добави ново такова.

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...