background image for Промоционални оферти

Промоционални оферти

УНИКА става на 25 години!

Настоящата 2017 година е специална за УНИКА България. Празнуваме две значими събития - 25 години на пазара на застрахователни услуги и 10 години, откакто ЗК "Витоша" АД стана ЗК "УНИКА" АД.

25 години нашата мисия е да осигурим защита, сигурност и стабилност за теб - нашия клиент, защото УНИКА е твоят надежден застраховател и  коректен партньор.

Стремим се да бъдем иновативни, модерни и винаги да сме близо до теб. Смели сме в действията и решенията си и се стремим да предложим винаги най-добрите услуги за теб и твоя бизнес.

За да изразим признателността си, споделяме с теб нашите специални отстъпки. Промоцията важи до 31.12.2017 г.

35% отстъпка от застраховка "У дома и щастлив"

До 35% отстъпка от застраховка У дома и щастлив

Полица „У дома & Щастлив“ е комбинация от три застраховки - "Имущество", "Обща гражданска отговорност" (избираема) и " Злополука" (избираема). Имаш възможност да разшириш обхвата на покритието, в зависимост от твоята лична необходимост, като включиш по избор Късо съединение/Токов удар, Пътуване и/или Домашен любимец.

Заяви оферта онлайн

Свържи се с нас

Обслужване на клиенти

0700 111 50

понеделник - петък:
8.00 - 19.00

info@uniqa.bg

Офиси на УНИКА

25% отстъпка от застраховка "Имущество на МСП"

До 25% отстъпка от застраховка Имущество на МСП

Застраховка "Бизнес план" предлага комплексна защита за твоя бизнес срещу основни и трудно предвидими рискове, застрашаващи гладкото протичане на дейността и възможност за комбиниране на различни покрития - "Имущество", "Прекъсване на дейността", "Електронно оборудване", "Авария на машини", "Обща гражданска отговорност и отговорност за продукта", "Отговорност на работодателя" и "Злополука".

Заяви оферта онлайн

25% отстъпка от застраховка за гости на хотели

До 25% отстъпка от застраховка Гости на хотели

Полица "Гости на хотели" е специализирана застраховка за бизнеса в сферата на хотелиерски услуги и осигурява защита на гостите от момента на тяхното регистриране в хотела до напускането им.

Заяви оферта онлайн

25% отстъпка от карго застраховки

До 25% отстъпка от Карго застраховки

Застраховка "Карго" осигурява застрахователно покритие на товари при извършване на вътрешни и международни превози. Покрива загуба и/или вреда, вследствие на настъпване на застрахователно събитие по време на превоза от или до всяка точка на света или на територията на България.

Заяви оферта онлайн

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...