background image for Отстъпки

Отстъпки

УНИКА става на 25 години!

Настоящата 2017 година е специална за УНИКА България. Празнуваме две значими събития - 25 години на пазара на застрахователни услуги и 10 години, откакто ЗК "Витоша" АД стана ЗК "УНИКА" АД.

25 години нашата мисия е да осигурим защита, сигурност и стабилност за теб - нашия клиент, защото УНИКА е твоят надежден застраховател и  коректен партньор.

Стремим се да бъдем иновативни, модерни и винаги да сме близо до теб. Смели сме в действията и решенията си и се стремим да предложим винаги най-добрите услуги за теб и твоя бизнес.

За да изразим признателността си, споделяме с теб нашите специални отстъпки. Промоцията важи до 31.12.2017 г.

25% отстъпка от застраховка "Имущество на МСП"

До 25% отстъпка от застраховка Имущество на МСП

Застраховка "Бизнес план" предлага комплексна защита за твоя бизнес срещу основни и трудно предвидими рискове, застрашаващи гладкото протичане на дейността и възможност за комбиниране на различни покрития - "Имущество", "Прекъсване на дейността", "Електронно оборудване", "Авария на машини", "Обща гражданска отговорност и отговорност за продукта", "Отговорност на работодателя" и "Злополука".

Заяви оферта онлайн

Свържи се с нас

Обслужване на клиенти

0700 111 50

понеделник - петък:
8.00 - 19.00

info@uniqa.bg

Офиси на УНИКА

25% отстъпка от застраховка за гости на хотели

До 25% отстъпка от застраховка Гости на хотели

Полица "Гости на хотели" е специализирана застраховка за бизнеса в сферата на хотелиерски услуги и осигурява защита на гостите от момента на тяхното регистриране в хотела до напускането им.

Заяви оферта онлайн

25% отстъпка от карго застраховки

До 25% отстъпка от Карго застраховки

Застраховка "Карго" осигурява застрахователно покритие на товари при извършване на вътрешни и международни превози. Покрива загуба и/или вреда, вследствие на настъпване на застрахователно събитие по време на превоза от или до всяка точка на света или на територията на България.

Заяви оферта онлайн

35% отстъпка от застраховка "У дома и щастлив"

До 35% отстъпка от застраховка У дома и щастлив

Полица „У дома & Щастлив“ е комбинация от три застраховки - "Имущество", "Обща гражданска отговорност" (избираема) и " Злополука" (избираема). Имаш възможност да разшириш обхвата на покритието, в зависимост от твоята лична необходимост, като включиш по избор Късо съединение/Токов удар, Пътуване и/или Домашен любимец.

Заяви оферта онлайн

Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...