background image for Онлайн услуги

Онлайн услуги

Можеш да попълниш формата ни онлайн, да разпечаташ формуляр и да го донесеш в наш офис или да се свържеш с наш сътрудник.

Научи повече

Заплати дължимите суми по твоята застраховка еднократно или разсрочено на вноски в зависимост от конкретните условия на застрахователния договор.

Научи повече

С въвеждането на няколко кратки полета, можеш да провериш бързо и лесно статуса на заведената щета и да приложиш всички изискуеми документи.

Научи повече

Свържи се с нас

Обслужване на клиенти

0700 111 50

ДЕНОНОЩНО

info@uniqa.bg

ОЦЕНИ НАШЕТО ОБСЛУЖВАНЕ

Офиси на УНИКА

Лечебни заведения

Мрежата от лечебни заведения, разположени се на територията на цялата страна, отговарят на изискванията на Компанията за условия и качество на медицинското обслужване.

Виж на картата

Денонощен SOS център MedUNIQA

0700 111 50
Съдействие или информация по всяко време. Насоки към най-близкото и удобно за теб здравно заведение на територията на цялата страна.

ОЦЕНИ НАШЕТО ОБСЛУЖВАНЕ

Възползвай се от новите ни услуги при щета по застраховка КАСКО - самозаснемане и Мобилен експерт. УНИКА се стреми да ти предоставя необходимата помощ и да ти съдейства при всяка ситуация, така че винаги да се чувстваш спокоен и уверен.

Научи повече

Възползвай се от услугата ни за запазване на час за медицински преглед. Избери град и посочи кога предпочиташ да запишеш час. Ще се свържем с теб в най-кратки срокове.

Научи повече

За твое улеснение, в системата за самообслужване UNIQA Pure можеш да удължиш или прекратиш своята полица, както и да променяш данни по нея.

Научи повече

За твое улеснение, в системата за самообслужване UNIQA Pure можеш да заведеш нова претенция или да видиш статуса на вече обработен иск.

Научи повече
Затвори
Затвори

Вход към твоята Уника

Вход към UNIQA pure
Нямаш създаден профил? Регистрирай се сега.

зареждане...